Interne activiteiten

Algehele informatie over de interne activiteiten welke gehouden worden bij LTC Bijstervelden.

Binnenkort :

Op vrijdag 28 Augustus willen we met alle jeugdleden van L.T.C. Bijstervelden beginnen met een gezellige jeugdhussel van 16.00-18.00 uur.
Tijdens die twee uurtjes zorgen we voor versnaperingen en een drankje, en we sluiten af met een lekker hapje!
Idee is dat iedereen weer lekker kan starten na de vakantie met tennissen (als voorbereiding op de competitie), bij kan kletsen met zijn tennismaatjes en het gezellig hebben met elkaar.

De kosten zijn 2,50 per jeugdlid.
Twijfel niet, doe gezellig mee en schrijf je snel in via  https://tstk.nl/?page_id=942

Allemaal een fijne vakantie en tot snel!

Senioren

Husselen is een ideale tennisactiviteit voor leden zonder een vast tennisgroepje, nieuwe leden en leden die het gewoon gezellig vinden om met andere leden te tennissen.

Bij onze vereniging worden er 3 husselmomenten georganiseerd:

1. op dinsdagavond vanaf 19.00 uur
  2. op vrijdagochtend van 9.30 - 12.00 uur
  3. op zondagochtend van 9.30 - 12.00 uur
Lees via onderstaande link alles over het husselen, hoe het werkt, en hoe je je vooraf kunt aanmelden voor een husselmoment.

Voor meer vragen over het husselen, kun je een mail sturen naar:

Onderstaand een algeheel overzicht van de activiteiten in 2020
Jaarkalender 2020 LTCB.pdf