Aantrekkelijke Superlot Actie

02 oktober 2021

Steun L.T.C. Bijstervelden en koop een Superlot!

Zaterdag 18 september is de Grote Clubactie van start gegaan. L.T.C. Bijstervelden doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is een vaste geluidsinstallatie in Baan 7.

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Het kopen van een Superlot is erg aantrekkelijk voor bijvoorbeeld sponsoren of competitieteams, want er zitten veel voordelen aan het kopen van een Superlot. En we hebben als vereniging ook een erg leuke, speciale actie gekoppeld aan het kopen van een Superlot. Deze actie geldt voor iedereen die een Superlot koopt van L.T.C. Bijstervelden.

Voordelen aankoop Superlot

• Met de aanschaf van 50 loten maak je als competitieteam, sponsor of andere koper 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij. Je kunt deze 50 loten ook weggeven aan familie, vrienden, personeel, relaties of klanten.
  • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jullie eigen social mediakanalen.
  • Door de aankoop van een Superlot maken wij als vereniging bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas!

SPECIALE ACTIE met de Fifty50 Bar & BBQ

En een laatste voordeel... iedereen die een Superlot van L.T.C. Bijstervelden aanschaft, krijgt een tegoedbon voor een lekkere borrelplank, inclusief 6 drankjes bij de Fifty50 Bar & BBQ aan de Campenhoefdreef 11b in de Reeshof.

Koop daarom een Superlot door onderstaande QR-code te scannen of naar https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/l.t.c-bijstervelden/406627 te gaan.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met de jeugdcommissie via het mailadres:  [email protected]

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is namelijk goud waard!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van L.T.C. Bijstervelden, de Grote Club Actie commissie en de jeugdcommissie.