Blind Date toernooi - vrijdag 5 april

10 maart 2019

Omdat er geen goede datum gevonden kan worden voor de Ladies Day, gaan we het mannentoernooi en de Ladies Day dit jaar samenvoegen tot een uniek evenement: het Blind Date Toernooi.

Wie is jouw Blind Date op de tennisbaan?

Tijdens het Blind Date toernooi verwachten we sneller kloppende harten en veel spanning bij elke wedstrijd. Ben je een goede match en score je een love game of moet je een break verwerken?

Schrijf je in en kom er vrijdag 5 april achter!

Deelname is gratis en iedere deelnemer neemt die avond een borrelhapje (gezond, hartig, iets om te knabbelen...) mee voor een gezellig buffet na afloop.

Inschrijven doe je individueel. Onze matchmakers Anja, Natasja, Joyce stellen de koppels samen, DD, HD of GD en zoveel mogelijk op sterkte.

Aanmelden doe je VOOR 30 maart, door een mail te sturen naar:  [email protected]
Vermeld je naam, telefoonnummer en speelsterkte. Mocht je vragen hebben over het toernooi, de opzet of over het meenemen van een hapje, dan kun je je vragen ook mailen naar de interne toernooicommissie. Zij beantwoorden graag al je vragen!