Corona ledeninformatie 6 juli 2020

04 juli 2020

Beste leden,

Door de versoepelingen die het kabinet per 1 juli aangekondigd heeft, mogen bij onze vereniging ook weer een aantal regels versoepeld worden.

Lees in de bijlage de nieuwe corona ledeninformatie goed door!

Belangrijke aanpassingen bij L.T.C. Bijstervelden zijn o.a.:

- afhangen vanaf 6 juli op 2 manieren mogelijk - digitaal op afstand en via het afhangbord. Hier zijn wel regels aan verbonden, dus lees de regels in de bijlage eerst GOED door, voordat je gaat reserveren / afhangen.

- digitale reservering vooraf aan het tennissen met je tennispas bevestigen op het afhangbord

- dubbelen 1 uur en singelen 45 minuten

- jeugd mag weer vrij tennissen zonder toezichthouder

- toeschouwers zijn ook weer welkom op het tennispark

Binnenkort volgt ook de informatie over het gebruik van het terras en Baan 7. Hiervoor zijn ook weer een aantal regels versoepeld en/of aangepast.

Tot slot nog goed om te melden: Baan 7 zal de hele zomer tijdens de vaste openingstijden geopend zijn! De enige voorwaarde is dat het bardienstrooster gevuld is met enthousiaste barvrijwilligers! Mocht je deze zomer willen helpen met bardienst draaien, stuur dan een mail naar:  [email protected].

Laten we er met z'n allen een heel mooie en sportieve zomer van maken met blijvende aandacht voor de 1,5 meter en de nodige hygiene maatregelen.

Sportieve groeten,

Bestuur van L.T.C. Bijstervelden – Frank, John en Esther