Corona Update 14 januari 2022

14 januari 2022

Beste leden,

Het kabinet heeft vanavond aangekondigd dat een aantal versoepelingen mogelijk zijn.

Goed nieuws dus! Tennissen kan vanaf morgen (15 januari) weer volop! Dubbelen mag ook weer.

Hieronder in het kort wat wel en niet mag:

• Tennissen op ons tennispark is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Onderlinge wedstrijden zijn toegestaan. Dit houdt dus in dat er weer gehusseld mag worden en ook de interne competitie kan weer opgestart worden.
  • Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan.
  • Op het tennispark zijn geen toeschouwers toegestaan.
  • Baan 7 blijft nog gesloten. Hierdoor zijn ook de kleedkamers niet bereikbaar.
  • Je kunt gebruik maken van de toiletten in de gang bij het afhangbord.

Lees via de link hieronder de corona update op de website van de KNLTB:

We zijn momenteel nog volop bezig om het afhangbord aan te passen, zodat er weer met 4 personen afgehangen kan worden. Heb dus even geduld als het afhangen niet meteen helemaal goed gaat.

Iedereen veel plezier weer op de tennisbaan!

Bestuur L.T.C. Bijstervelden

KVK-nummer