Gezocht: deelnemers voor de KNLTB Najaarscompetitie 50+ vrijdagmiddag

11 mei 2019

NAJAARSCOMPETITIE KNLTB 50+ VRIJDAGMIDDAG

Wij, als competitiecommissie, willen het meedoen aan de 50+ competitie op vrijdagmiddag promoten. Het betreft een damesdubbel-, een herendubbel- of een mixdubbelcompetitie. Je mag meedoen aan de 50+-competitie op vrijdagmiddag als je in 2019 ouder bent dan 50 jaar.  Ook degenen die in 2019 50 jaar worden mogen meedoen.

Je speelt tegen leeftijdgenoten van andere verenigingen  en het is gezellig. Het betreft per speeldag in totaal vier damesdubbels of vier herendubbels of in de mixcompetitie, één herendubbel, één damesdubbel en 2 mixdubbels. Derde set speel je een supertiebreak (wie het eerst tien punten haalt met 2 punten verschil wint deze set). Je speelt zelf per speeldag dus maximaal 2 wedstrijden. Deze competitie telt in principe in totaal zeven speeldagen uit en thuis, in de periode september/oktober. De begintijd is 13.00 uur.

Aan deze competitie zit een aantal voordelen: je hebt nadat je competitie hebt gespeeld nog het hele weekend voor je, je speelt bij daglicht en het is in september/oktober ’s-middags vaak nog heerlijk (zonnig) weer, terwijl het in de avond al wat frisser kan zijn.
En ook niet onbelangrijk: het is een alternatief voor de erg drukke vrijdagavond, waar uitloting tot de mogelijkheden behoort.

Het is mogelijk om je als team op te geven of jezelf individueel in te schrijven. In dat laatste geval kijken wij, in overleg met de individuele inschrijvers, of er teams te vormen zijn. We willen, om bezettingsproblemen tijdens deze competitie te voorkomen, dat minimaal 5 spelers een team vormen, maar onze voorkeur gaat uit naar minimaal 6 spelers per team.
Rob Nijssen en Hans Bekkers van de competitiecommissie zijn in ieder geval op zoek naar enkele spelers van onze speelsterkte, spelniveau 6, om samen voor deze competitie een team te vormen.
Voor vragen kun je contact opnemen met Hans Bekkers, 06-30774822, Schroom niet om dit te doen als je geïnteresseerd bent.

Als je mee wilt doen dit graag vóór 5 juni mailen naar [email protected] onder vermelding van: ik meld me aan voor de 50+ Najaarscompetitie op vrijdagmiddag. Tevens je naam, bondsnummer en speelsterkte vermelden en bij individuele aanmelding aangeven of je wilt spelen in een heren- dames- of mixteam. Verdere richtlijnen voor de officiële aanmelding volgen daarna nog.

Sportieve groet,

Competitiecommissie L.T.C. Bijstervelden