Grote Clubactie gestart!

18 september 2021

Beste leden,

De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie is gestart! Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de aanschaf van een vaste geluidsinstallatie in Baan 7. Vorig jaar hebben we via Rabo Clubsupport al een mooi bedrag binnen mogen halen en nu hopen we met de Grote Clubactie 2021 ons doel verder te bereiken.

Op 8 december is de trekking van de Grote Clubactie en de superlottrekking.

Kosten

Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code voor jeugdleden

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Bekijk via onderstaade link het instructiefilmpje over het verkoopboekje op YouTube.

Online verkoop voor seniorleden

Ook seniorleden kunnen zelf loten kopen en laten kopen door vrienden, familie en mensen uit hun omgeving. Alle leden van L.T.C. Bijstervelden hebben namelijk via de mail een persoonlijke QR-code gekregen om online loten te verkopen. Je kunt deze QR-code delen via de mail of WhatsApp en zo alle mensen uit jouw omgeving attenderen op de Grote Clubactie bij onze tennisvereniging.

Loten kopen via onze persoonlijke verenigingspagina

Je kunt ook een lot kopen via onze verenigingspagina op de website van de Grote Clubactie. Hieronder vind je deze link.

Of scan de QR code hieronder om meteen op de verenigingspagina te komen.

Nieuw dit jaar: Gamification!

Check online jouw lotenstand, verdien badges en doe mee met leuke winacties!
Hoe? Via je persoonlijke verkooppagina! Zie de mail met je persoonlijke inlogcode.

Superlot!

Naast de reguliere loten kun je ook (als sponsor van de vereniging of samen met je tennismaatjes of competitieteam) een Superlot kopen. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door onderstaande QR-code te scannen of naar de volgende  website te gaan: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/

Je kunt ook contact opnemen met de jeugdcommissie voor meer informatie. ([email protected])

We doen het samen!

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Én voor de beste lotenverkopers van onze club (zowel bij de jeugd als bij de senioren) hebben we nog een leuke verrassing!

We gaan er dus met z’n allen vol voor! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Sportieve groet,

Bestuur L.T.C. Bijstervelden en commissie Grote Clubactie (Mischa, Esther, Christa)