Informatie opening Baan 7

06 juni 2021

Opening clubhuis Baan 7 vanaf maandag 7 juni 2021

Beste leden,

Welkom (terug) in ons clubhuis, Baan7!

Hieronder een aantal opmerkingen i.v.m. de opening van Baan 7 (en het terras):

1.      Alle dranken hebben goedkeuring gekregen voor verkoop. Op een aantal flesjes staat een oude verkoopdatum, maar met deze producten is niets mis. Mede omdat de overheid ons tegemoet komt, bieden wij voorlopig de drankjes aan voor € 1,00 per stuk (koffie, thee, fris, wijn, port, bier). Met uitzondering van drank met alcoholpercentage boven 20%.

2.      De reservering voor het tennissen (baanreservering vrij spelen, husselen, training) is ook de reservering voor een plek op het terras of in Baan 7. Je bent dan welkom vóór en/of na het tennissen.

3.      Denk bij binnenkomst s.v.p. wel aan het scannen van de QR-code of het invullen van het COVID vragenformuliertje.

4.      Baan 7 opent tussen 18.45 en 19.00 uur (maandag t/m donderdag). Verder bij toernooien/competitie, afhankelijk van het begintijdstip. Er zal de komende zomerperiode gekeken worden of Baan 7 ook op vrijdagavond open kan gaan. Hier zijn echter wel barvrijwilligers voor nodig. Heb je interesse om deze zomer op vrijdagavond een keer bardienst te draaien, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar: [email protected]

5.      Het bestellen van consumpties is mogelijk tot uiterlijk 21.30 uur.

6.      Baan 7 sluit uiterlijk om 21.50 uur (dit i.v.m. het opruimen van de bar en de keuken en de overige te verrichten handelingen). Ook barvrijwilligers mogen namelijk tot uiterlijk 22.00 uur aanwezig zijn.

7.      Er is geen bedienend personeel. Leden doen hun bestelling zelf aan de bar. Het afhaalpunt is bij de kassa. Het is niet mogelijk om een lijstje aan te leggen. Alle bestellingen dienen direct betaald te worden met pin of contactloos. Na betaling verlaat je Baan 7 door de andere deur bij baan 5/6 of door de schuifdeur van baan 8 (indien geopend).

8.      Alleen leden die die avond gespeeld hebben, hebben dus recht op een plaats op het terras of in Baan 7, inclusief gebruik kleedkamer. Toeschouwers zijn nog niet toegestaan door de coronamaatregelen.

9.      In Baan 7 is het niet toegestaan om aan de bar plaats te nemen.

10.   De bepalingen van RIVM / rijksoverheid m.b.t corona zijn steeds leidend. Volg die dus altijd op.

11.   Mocht je nog vragen hebben over bovenstaande punten, neem dan contact op met het bestuur via het mailadres: [email protected]

Heel veel plezier allemaal, geniet ervan!

Vriendelijke groeten,

Bestuur vereniging en stichting