NIEUW! Interne competitie via KNLTB Match App (JUNIOREN GEEL)

09 juni 2021

Beste jeugdleden,

Wil jij (vriendschappelijke) wedstrijden spelen tegen andere jeugdleden?

Geef je dan op voor één of meerdere interne competitie(s)! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte.

We gaan spelen in de vorm van een poulecompetitie.

Hoe werkt de poulecompetitie?

• De competitieronde loopt van 12 juli 2021 t/m 17 september 2021
  • Inschrijven kan t/m donderdag 8 juli 2021
  • Je komt in een poule met 4 of 5 tegenstanders van jouw niveau
  • Je speelt één wedstrijd tegen iedere tegenstander (automatisch gepland door de app)
  • Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!

Hoe kun jij je opgeven?

In de bijlage zit een flyer en een nieuwsbrief met alle informatie hoe je de Match App gratis kunt downloaden en je daarna kunt inschrijven voor deze NIEUWE interne competities bij L.T.C. Bijstervelden.

Mocht je vragen hebben, bekijk dan via onderstaande link de lijst met veelgestelde vragen:

Je kunt ook je vragen stellen via het mailadres:  [email protected]

We hopen dat heel veel junioren gebruik gaan maken van de Match App!

knltb-match-promotie-flyer junioren (1).pdf knltb-match-promotie-website nieuwsbrief junioren (2).pdf