NIEUW! De Bitterballen Cup!

07 januari 2019

Op maandag 11, 18 en 25 februari 2019 organiseren we om 19:00 uur een avond vol uitdagende potjes tennis, bitterballen en natuurlijk flink wat gezelligheid.

Wat is de bedoeling?
Je speelt met je eigen team 2 wedstrijden van een uur (inclusief inspelen) per avond. De teams zijn ingedeeld in de volgende niveaus:
A: speelsterkte 4-5
B: speelsterkte 6-7
C: speelsterkte 8-9

Je vormt een team (DD, HD of GD) samen met nog minimaal 2 spelers in een bepaalde speelsterkte. Dit team speelt elke maandag 2 wedstrijden. Wanneer je met 3 spelers komt speelt 1 speler 2 wedstrijden, de andere spelers spelen ieder 1 wedstrijd. Het is de bedoeling dat dit rouleert.

Kun je er ook iets mee winnen? :)
Natuurlijk is het gewoon beregezellig om een avond te tennissen, maar het is een uitdaging om te tennissen tegen spelers van de club waar je normaliter niet tegen speelt. Daarnaast tennissen we natuurlijk ook voor de eer. Elke speelsterkte poule heeft na de 3e avond een kampioen. Deze wordt geƫerd met de Gouden Bitterbal. De wedstrijden tellen niet mee voor de KNLTB rating.

Hoe kan ik mijn team inschrijven?
Voor vragen en inschrijvingen kun je terecht bij de Interne Toernooi Commissie door een mailtje te sturen naar [email protected]
Inschrijven kan t/m vrijdag 1 februari 2019 23:59 uur.

Bijsterveldenlaan 1/b