Rabo Clubsupport - jij beslist mee!

19 september 2020

Rabo Clubsupport - Jij beslist mee!

L.T.C. Bijstervelden doet ook mee met Rabo Clubsupport. Lees via onderstaande link alles over hoe de Rabobank op deze manier investeert in lokale clubs en verenigingen en hoe jullie als leden van 5 tot 25 oktober op onze vereniging kunnen stemmen.

Als veel leden een stem uitbrengen op L.T.C. Bijstervelden, willen we het geld dat we via Rabo Clubsupport mogen ontvangen graag besteden aan een goede muziekinstallatie voor Baan 7.

Wie kunnen en mogen er allemaal stemmen?
Om te kunnen stemmen op L.T.C. Bijstervelden moet je een betaalrekening hebben bij de Rabobank en lid zijn van de Rabobank.

Hoe kan ik stemmen?
Door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Rabobank leden... stem dus vanaf 5 oktober allemaal op L.T.C. Bijstervelden! Stemmen kan tot 25 oktober.

Bestuur L.T.C. Bijstervelden