Taakie

13 april 2021


Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken, die het werven van vrijwilligers binnen onze vereniging leuker en makkelijker gaat maken. Voor commissies en het bestuur is het vaak een hele uitdaging om snel en eenvoudig iemand te vinden voor een taak of functie binnen de club. Taakie gaat ons hierbij helpen!

Taakie wil mogelijke vrijwilligers alleen taken aanbieden die goed passen bij hun interesses. Door een vrijwilligersprofiel op te bouwen, leren wij de vrijwilliger steeds beter kennen. De basis van het profiel is de Taakie vrijwilligerstest. Met een korte test, die alle leden van de club per e-mail hebben ontvangen, achterhaalt Taakie op een leuke manier welk type vrijwilliger iemand is. Dit geeft een indicatie welke vrijwilligerstaken waarschijnlijk goed bij iemand zullen passen.

Het invullen van de test is op vrijwillige basis, maar hoe meer leden de test invullen, hoe beter de gemaakte matches zullen zijn en hoe meer mogelijkheden we als vereniging krijgen om de taken die er liggen goed te kunnen verdelen.

Heb jij de mail met de link naar de vrijwilligerstest nog niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar het volgende mailadres:  [email protected]. Dan krijg je alsnog een uitnodiging om de vrijwilligerstest in te vullen.

We hopen dat veel leden de test zullen invullen, want L.T.C. Bijstervelden zijn we samen en het inzetten van vrijwilligers is wel nodig om onze vereniging te kunnen laten draaien!

Onthoud dat het invullen van deze vrijwilligerstest je NIET meteen verplicht tot iets. Je bepaalt altijd zelf of je een bepaalde match met een taakie accepteert of afwijst. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 571 4244

Adres

Bijsterveldenlaan 1b
5045 ZZ Tilburg

KVK-nummer

40260416