Vrijwilligers BedankT

07 oktober 2019

Beste vrijwilliger van L.T.C. Bijstervelden,

Wij zijn erg blij dat jij je als vrijwilliger inzet voor onze tennisvereniging!

Maar ook Tilburg is trots op jou en op alle andere vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stad en haar inwoners.
Ieder jaar bedankt de gemeente Tilburg deze vrijwilligers in samenwerking met Vrijwilligers Bedankt en diverse maatschappelijk betrokken partners.

Sinds drie jaar kunnen vrijwilligers zelf, via een unieke code, een bedankje uitkiezen op de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Dit is jaarlijks een groot succes. Ook dit jaar kunnen vrijwilligers weer zelf kiezen hoe zij bedankt willen worden: in de vorm van een gadget, een uitje, een sportwedstrijd, een workshop of iets
anders. Het complete aanbod aan bedankjes is vanaf 5 november 2019 tot en met 16 december 2019 zichtbaar en bestelbaar op de website www.vrijwilligersbedankt.nl.

Hoe kun jij aan zo'n unieke code komen?
Het enige dat jij hoeft te doen, is doorgeven aan jouw vereniging dat je een unieke code wil ontvangen om zelf je bedankje te kunnen uitzoeken.

Stuur voor 5 november 2019 je naam en e-mailadres (waarop je deze code wil ontvangen) naar Esther Hoppenbrouwers via mailadres: [email protected]

Esther zal jouw gegevens doorgeven aan Vrijwilligers Bedankt. Jij ontvangt dan later via de mail de unieke code.

Gebruik je met meerdere personen 1 mailadres? Geef dan je naam door. Je ontvangt dan via de vereniging een unieke code op papier.

Ik zie graag je gegevens tegemoet!

Sportieve groet!

Esther Hoppenbrouwers,