Trainers TSTK

Hoofdtrainer Robert Verheij stelt zich voor:

Mijn naam is Robert Verheij, 41 jaar, en sinds een aantal jaren woonachtig in Waalwijk. Sinds 2017 ben ik verantwoordelijk voor alle trainingen van senioren en junioren bij L.T.C. Bijstervelden en het mede uitstippelen van het selectie en jeugdbeleid.

Hiervoor heb ik 3 jaar als trainer/coach in Amerika gewerkt. Vervolgens als trainer/hoofd verantwoordelijke technisch beleid en de selectie en scouting binnen grote verenigingen van o.a.: Bastion Baselaar, Mattenkloppers, Achter de Bogen, Pettelaer en de laatste 5 jaar zelfstandig met een aantal selectie spelers. Daarnaast heb ik ook training gegeven aan KNLTB basisniveau A kinderen. 

Mijn taken binnen L.T.C. Bijstervelden zullen voornamelijk bestaan uit het geven van training, het coördineren van alle trainingen, verenigingsactiviteiten en het beleid met de vereniging verder uit stippelen. Het doel is om het trainingsniveau, de drive van het beter willen worden ongeacht het niveau evenals de trainingscultuur binnen L.T.C. Bijstervelden verder omhoog te krijgen. 

Mijn streven is om binnen het selectie beleid de eigen selectie jeugd prestatief op te leiden evenals op termijn ook spelers van andere omliggende verenigingen binnen L.T.C. Bijstervelden te krijgen om zo het platform van wedstrijdspelers omhoog te tillen.  

Sportieve groet, 

Robert Verheij 

KNLTB AB-C trainer/coach 

 

Trainer Peter Paul Kuijken stelt zich voor:

Mijn naam is Peter Paul Kuijken en ik kom uit Aarle-Rixtel. Ik tennis zelf vanaf mijn 12e jaar. In mijn jongere jaren is mijn hoogste speelsterkte 4 geweest. Op 18e jarige leeftijd gaf ik al tennisles. Dit vond ik zo leuk dat ik hier echt mijn beroep van wilde maken, tot ergernis van mijn vader die dat geen goed idee vond. Toch is het ervan gekomen en ging ik fulltime lesgeven. Na het behalen van mijn KNLTB A- en B-licentie geef ik nu al meer dan 35 jaar tennisles. Ik kan dan ook gerust stellen dat ik zeer veel ervaring in het lesgeven heb. Zowel aan beginners als gevorderden en wedstrijdspelers (niveau 3 t/m 8).  

Tennis is geen gemakkelijke sport. Je hebt er echt de nodige techniek nodig om het leuk te gaan vinden. Hiernaast heb je als leerling (jeugd en senior) ook geduld nodig. Naast techniek wordt er ook gewerkt aan tactiek, mentaliteit, en conditie. Maar het draait in eerste instantie om de techniek, dat is de basis van de tennissport. Een trainer moet het spel goed kunnen overbrengen en dat lijkt heel simpel maar dat is niet altijd zo het geval. Tennisles geven is dan ook niet alleen een kunde, maar ook een kunst. In al die jaren heb ik inmiddels wel les gegeven bij meer dan 20 tennisverenigingen en nog steeds vind ik dit een heel mooi beroep, waar ik heel veel voldoening uit haal. Tijdens iedere cursus komen tal van slagen aan bod. Bij de beginners de basisslagen, het enkel- en dubbelspel en de spelregels. Bij de gevorderde speler is er ook veel aandacht voor de rotatieslagen zoals topspin en slice, want hoe meer techniek je hebt, hoe meer je geniet van elke bal die je over het net slaat.  

Naast tennis houd ik ook van fietsen, zwemmen, lekker eten, en daarnaast verblijf ik vaak in Spanje. Tot ziens op en rond de tennisbaan!  

Sportieve groet,

Peter Paul Kuijken

 

Trainer Tom Marell stelt zich voor:

Ik ben Tom Marell, ik kom oorspronkelijk uit het ‘zuiden des lands’ en woon momenteel in Son en Brueghel. Ik woon hier samen met mijn vriendin Hanneke en onze twee dochters Noor (6) en Lot (4).

Het mogen duidelijk zijn dat ik het ‘tennisvirus’ al lang in me heb. Ik heb op jonge leeftijd zowel gevoetbald als getennist. Gedurende mijn lange studieperiode (Dier- en veehouderij op de HAS Den Bosch en Psychologie op de UvT Tilburg) heb ik mijn tennislicenties behaald.

Inmiddels geef ik met veel plezier al meer dan 10 jaar tennisles. In deze periode heb ik bij verschillende verenigingen met diverse groepen/niveaus mogen werken.

Sinds enkele maanden ben ik werkzaam als tennisleraar bij TSTK en mag ik les geven bij L.T.C. Bijstervelden. Ik heb de afgelopen tijd al met vele leuke, enthousiaste tennisfanaten kennis mogen maken.

Ik kijk uit om met nog meer leden kennis te mogen maken. Tot snel op of naast de tennisbaan.  

Sportieve groet,  

Tom Marell

 

Vragen?

logo

E-mail

info@ltcbijstervelden.nl

Telefoon

+31 13 571 4244

Address

Bijsterveldenlaan 1b
5045 ZZ Tilburg