Informatie trainers

 Hoofdtrainer: Ivar Rovers  

“ Ik ben 45 jaar oud en geef vanaf afgelopen seizoen les op L.T.C. Bijstervelden. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en ben op mijn 7e begonnen met tennissen en na de bondstraining en Jong Oranje ben ik het A-circuit ingegaan en tegelijkertijd ging ik naar het CIOS te Goes om mijn KNLTB-licentie te halen. Ik ben begonnen met lesgeven bij Pellikaan Tennis te Goirle en de afgelopen 20 jaar heb ik in de buurt van Tilburg, Eindhoven en Rotterdam lesgegeven. Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om leerlingen van alle leeftijden en niveaus beter te maken op technisch en tactisch gebied en ik hoop dat ik jullie nieuwe dingen kan laten ervaren, zodat het spelletje nog interessanter wordt. Ik heb er heel veel zin in om er gezamenlijk met de andere trainers samen te werken, en we gaan er een mooi seizoen van maken”. 

 Maandag: Cas de Haan  

“Ik ben 26 jaar oud, en ik ben al heel mijn leven woonachtig in Den Bosch. Nadat ik mijn havo en CIOS heb afgerond, ben ik tennisles gaan geven. Inmiddels heb ik ruim 8 jaar leservaring, en heb ik op verschillende clubs lesgegeven. Ik heb er heel veel zin in om op L.T.C. Bijstervelden les te gaan geven op maandag” 

 Dinsdag en donderdag:  Will Broeren  

“Ik ben 60 jaar jong en heb van mijn grootste hobby mijn beroep gemaakt wat ik nog steeds vol overgave en passie doe. Vooral als ik zie dat mijn leerlingen het tennisspelletje nog leuker vinden na het volgen van een serie trainingen. Met ruim 30 jaar ervaring in tennistraining geven op alle niveaus van jong tot oud, ben je bij mij aan´t goede adres op tennisgebied. Zelf speel ik nog regelmatig. enkelspel heb ik niveau 4 en dubbelspel heb ik ook niveau 5. Ik speel nog elke zomer mee met de landelijke competitie van de KNLTB en speel regelmatig toernooien. Voor het training geven heb ik mijn  A en B licentie gehaald bij de KNLTB. 

 Woensdag :  Pepijn van Doorn  

Mijn naam is Pepijn van Doorn, 24 jaar, woonachtig in Tilburg. Ik ben op zesjarige leeftijd begonnen met tennis. Vanaf mijn 7e tot en met mijn 12e jaar is door mij naast trainingen bij diverse tennisscholen het hele KNLTB Bondstraining-traject doorlopen. Mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht op het Willem II College te Tilburg alwaar ik de mogelijkheid had om binnen de topsportafdeling studie en tennis te combineren.  

Terugkijkend op alle toernooien en competities die ik in het verleden heb gespeeld blijven voor mij de mooiste herinneringen deelname aan diverse Nederlandse Jeugdkampioenschappen, het spelen van ranglijsttoernooien alsmede op competitiegebied het behalen van het landskampioenschap Jongens tot en met 17 Zondag Hoofdklasse.  

Momenteel ben ik bezig met mijn Hbo-opleiding leraar Frans. Het lesgeven vind ik een prettige bezigheid waarin ik het belangrijk vind om mensen iets bij te brengen en ieders kwaliteiten naar voren te laten komen. Dat geldt ook binnen de tennissport. Als trainer probeer je mensen in hun tennisontwikkeling te ondersteunen waarbij plezier en het behouden hiervan voorop staat. Drie jaar geleden heb ik mijn KNLTB-A licentie behaald en in die jaren ook de nodige ervaring opgedaan.  

We gaan elkaar zeker treffen!! 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 571 4244

Adres

Bijsterveldenlaan 1b
5045 ZZ Tilburg

KVK-nummer

40260416