Leeftijd 18+

Maak Kennis Met Tennis – 18+

Momenteel staan er geen Maak Kennis Met Tennis activiteiten gepland voor volwassenen.

Wel bestaat de mogelijkheid om in de maanden juni t/m september gebruik te maken van onze ZomerChallenge.

De ZomerChallenge is een compact en flexibel zomerlidmaatschap en bestaat uit:

• Een lidmaatschap van onze tennisvereniging voor iedereen vanaf 18 jaar voor de maanden juni, juli, augustus en september.
  • Een officiële KNLTB-ledenpas die geldig is t/m 30 september 2021. Deze KNLTB-pas is tevens je toegangspas voor de poort bij de ingang.
  • Onbeperkt vrij tennissen.
  • Meedoen met interne clubactiviteiten als de corona-versoepelingen het toelaten.
  • De mogelijkheid om een aantal lessen te volgen bij onze professionele tennistrainers Ivar en Reinier.

De kosten van het speciale ZomerChallenge-abonnement bedragen:

- Senioren (23+):  59 euro

- Jong volwassenen (18 t/m 22 jaar):  39 euro

Optioneel 3 tennislessen voor 39 euro (les in groep van 4 personen).

Meer informatie over de tennislessen, het inschrijven en de trainers vind je op de website van Tennisschool Gijs:

Vragen over de tennislessen kun je stellen via het mailadres:  [email protected]

De ZomerChallenge verplicht je tot niets. Eind september loopt het abonnement in principe vanzelf af, maar je kunt daarna natuurlijk ook gebruik maken van een aantrekkelijk vervolgaanbod. De ledenadministratie kan jou daar t.z.t. alles over vertellen.

Aanmelden?

Meld je zo snel mogelijk, maar zeker voor 31 mei aan via het online inschrijfformulier op onze website (zie link hieronder). Dan kun jij vanaf 1 juni op een van onze tennisbanen staan!

Let op!

• Er hoeven GEEN inschrijfkosten te worden betaald.
  • Vermeld bij de "opmerkingen" op het online formulier dat het om de ZomerChallenge gaat.
  • Vergeet niet een (digitale) pasfoto mee te sturen, dit is verplicht voor je KNLTB-pasje.
  • Weet je je speelsterkte niet of heb je er geen? Kies dan speelsterkte 9.

Als je nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Esther Hoppenbrouwers via het mailadres:  [email protected]