Maak Kennis Met Tennis - Leeftijd 12 t/m 17 jaar

‘Maak Kennis Met Tennis’ is een prachtige actie van Simon Tennisschool. Jeugd van 12 t/m 17 jaar met nog geen enkele ervaring hebben met tennis, kan al voor 109 euro kennismaken met deze tak van sport. Het betreft een pakket van 9 lessen, inclusief een gratis Babolat tennisracket. 

Maak Kennis Met Tennis heeft financieel gezien een lage drempel en is geschikt voor iedereen die nog nooit getennist heeft. Voor kinderen mét ervaring is deze cursus niet interessant, omdat de lessen heel erg basis zijn. We behandelen bijvoorbeeld de slagen, de puntentelling en de omgangsvorm op de baan. Per les worden maximaal acht tot tien deelnemers geplaatst, zodat het leerzaam en intensief blijft. Hierdoor blijft voldoende ruimte over voor persoonlijke aandacht.

Deelname aan Maak Kennis Met Tennis verplicht de deelnemers na afloop overigens niet automatisch tot deelname aan andere lessen of cursussen.

Wat niet mag, is twee keer deelnemen aan Maak Kennis Met Tennis. Dat is overigens ook niet interessant omdat er dan geen uitdaging meer ligt.

Klik hier om u in te schrijven voor Maak Kennis Met Tennis.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 571 4244

Adres

Bijsterveldenlaan 1b
5045 ZZ Tilburg

KVK-nummer

40260416