Inschrijven

Bij L.T.C. Bijstervelden zijn er diverse mogelijkheden voor het lidmaatschap, afhankelijk van je leeftijd hoe je de tennissport wilt beoefenen. Wil je je meteen online inschrijven? Klik dan hier!

Werkt de link naar het online inschrijfformulier niet goed? Of schrijf je je liever in via een PDF inschrijfformulier. Hieronder vind je de link naar de inschrijfformulieren. Je kunt het volledig ingevulde formulier met een pasfoto (liefst digitaal op JPG-formaat aangeleverd) op verschillende manieren inleveren:

1. Lever dit formulier in op het tennispark (Bijsterveldenlaan 1B) bij tennispaviljoen BAAN 7 in de witte brievenbus
  2. Mail het ingevulde formulier naar: [email protected]
  3. Stuur het formulier naar onderstaand adres :

Ledenadministratie L.T.C. Bijstervelden

Bijsterveldenlaan 1B

Meer informatie kunt u verkrijgen via de ledenadministratie:

Carlo Morsink, Rob Kuiters

e-mail adres : [email protected]

Huishoudelijk reglement per 04-04-2019.pdf 2020 Inschrijfformulier Senioren.pdf 2020 Inschrijfformulier Junioren.pdf